Футболіст заплатить за незабитий своїм віртуальним двійником у FIFA 15 пенальті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Футболіст заплатить за незабитий своїм віртуальним двійником у FIFA 15 пенальті

Світ
1264
Півзахисник мюнхенського клубу «Баварія» і збірної Німеччини Маріо Гетце вибачився перед шанувальником FIFA 15 Маріо Тіссеном (Mario Thissen) за те, що його комп’ютерна копія не змогла реалізувати пенальті у грі.
Тіссен написав футболістові електронного листа, копію якого опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. У ньому хлопець розповів, що розбив геймпад для PlayStation 3 через те, що був засмучений промахом Гетце в FIFA 15 при виконанні вирішального пенальті, призначеного на 90 хвилині матчу. Сам Гетце не залишив лист без уваги і через три дні дав відповідь. Він пообіцяв наступного разу так не помилятися і як компенсацію купити Тіссеном новий контролер.
23-річний Маріо Гетце вважається одним з кращих молодих футболістів світу. За п’ять років у дортмундській «Боруссії» і два роки у мюнхенській «Баварії» він тричі став чемпіоном Німеччини і двічі завоював Кубок країни, виграв Суперкубкок УЄФА і Клубний чемпіонат світу, а також забив єдиний і вирішальний м’яч у ворота збірної Аргентини у фінальному матчі чемпіонату світу з футболу 2014 року.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас