Ford представив прототип розумного електровелосипеда (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford представив прототип розумного електровелосипеда (відео)

Технології&Авто
831
Компанія Ford має намір серйозно зайнятися електровелосипедами. Про це свідчать вже наявні розробки автомобільного гіганта в цьому напрямку – моделі MoDe: Me і MoDe: Pro, представлені цього року на Mobile World Congress в Барселоні.
MoDe: Flex – прототип нового розумного електровелосипеда, призначеного, за словами його розробників, насамперед для власників автомобілів і ентузіастів. Модель Flex виглядає набагато більшою від своїх попередників, але так само надає можливість складати велосипед для спрощення його транспортування.
У компанії не повідомили подробиць з приводу технічних характеристик новинки, найвірогідніше прототип буде відповідати моделі MoDe: Pro, яка оснащена 200 Вт мотором і акумуляторною батареєю ємністю 9 А/год. Велосипед дозволить розвинути швидкість до 25 км/год.
“Розумні” можливості MoDe: Flex є його головною особливістю. Електровелосипед працює у зв’язці з мобільним додатком MoDe: Link для iPhone і Apple Watch. Це дозволяє мати різну інформацію в режимі реального часу: GPS-навігація, погода, пробки.
Крім цього, через вбудований в кермо датчик вібрації MoDe: Flex попередить про вибоїни та інші небезпеки на дорозі, а режим “no sweat” автоматично задіє електромотор, якщо визначить збільшення навантаження і серцевого ритму у велосипедиста при використанні педалей.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас