У Південній Кореї запущений конкурент Samsung Pay — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Південній Кореї запущений конкурент Samsung Pay

Технології&Авто
173
Південнокорейський інтернет-портал Naver запустив сервіс мобільних платежів, який націлений на розвиток онлайн-платформи для електронної комерції.
У Naver є дочірня процесінгова компанія Naver Pay, яка на відміну від інших компаній, дозволяє користувачам за допомогою мобільних пристроїв здійснювати транзакції, використовуючи Naver ID, пароль і телефонний номер одержувача грошових коштів.
При цьому оплата може бути зроблена за допомогою кредитної або дебетової карти, без необхідності проходження процедури ідентифікації. Запуск мобільного платіжної платформи пов’язаний із зростанням використання мобільних пристроїв. Так в Південній Кореї в даний час більше 75% населення володіють смартфонами.
Очікується також, що Naver складе конкуренцію Samsung Electronics Co. в битві за ринок мобільних платежів. Нагадаємо, що Samsung Pay вийде на ринок тільки у вересні цього року. Компанія Naver заявила, що вона співпрацює з 14 місцевими банками та кредитними компаніями, і в даний час працює з 53 000 магазинами, які пропонують своїм клієнтам можливість здійснити оплату через Naver Pay.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас