При нинішніх технологіях у громадянина немає необхідності спілкуватися з чиновником, - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

При нинішніх технологіях у громадянина немає необхідності спілкуватися з чиновником, - експерт

Казна та Політика
315
На сьогоднішній день немає гострої необхідності у фізичному спілкуванні громадянина, який спілкується з державою і чиновником, який фактично представляє державу. Про це повідомив представник німецької компанії N.Krat Services GmbH Олександр Спиндлер.
Він заявив, що використання інтернет-технологій у фіскальній системі стане кроком на шляху до детінізації економіки і спрощення розрахунково-касових операцій.
«Фіскалізація – це крок до отримання прозорості товаро-фінансових взаємовідносин між споживачами та державою. І безсумнівно це важливий крок на шляху до детінізації економіки, на шляху поліпшення соціального життя громадян », – зазначив Олександр Спиндлер
На думку Олександра, зараз існують можливості провести фіскалізацію без бюджетних коштів та інвестицій з боку бізнесу. Завдяки сучасним технологіям фіскальну систему можна зробити «хмарною».
«Під хмарою мається на увазі якась технічна площадка, яка надає певні функції або можливості до комунікації споживача і держави», – заявив Олександр Спиндлер.
Представник німецької компанії відзначає, що користувачами «фіскальної хмари» зможуть стати бізнес-структури всіх рівнів – від корпорацій до приватних підприємців, які беруть готівкові кошти в якості оплати товарів і послуг кінцевих споживачів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас