Перший мобільний банк у Великій Британії отримав ліцензію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перший мобільний банк у Великій Британії отримав ліцензію

Кредит&Депозит
470
Британський банк Atom, який надає банківські послуги виключно через мобільні канали, отримав банківську ліцензію у Великій Британії і планує повноцінний запуск цього року.
Таким чином, регулятор прийняв інноваційний підхід нової фінансової установи – весь його документообіг, починаючи від заповнення заявки на відкриття рахунку і закінчуючи операціями по ньому, у банку Atom буде електронним.
Клієнту банку необхідно завантажити мобільний додаток, зареєструватися в ньому, вибрати тип рахунку, сфотографувати в додатку своє посвідчення особи і вказати кілька деталей в особистому профілі.
На відміну від традиційних банків, Atom не матиме офісів і навіть інтернет-банку. Він надаватиме свої послуги виключно через мобільні додатки і переносну електроніку. Таким чином, перший британський мобільний банк планує стати “банком в кишені” для користувачів.
До слова, голова ради директорів Atom, Ентоні Томпсон, був також співзасновником Metro Bank – останнього британського банку, який робив ставку на банківські відділення.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас