Представлено систему, яка дозволить значно прискорити розвиток мереж зарядних станцій електромобілів у містах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено систему, яка дозволить значно прискорити розвиток мереж зарядних станцій електромобілів у містах

Технології&Авто
731
Компанія Mini продемонструвала систему Light and Charge, яка, за задумом розробників, дозволить значно прискорити розвиток мереж зарядних станцій електромобілів в містах.
Ідея полягає в тому, щоб встановлювати блоки підзарядки акумуляторів на щогли міського освітлення. Відзначається, що ліхтарні стовпи традиційно розташовуються уздовж вулиць і проїжджих частин, тому автомобілісти за умови відсутності заборонних знаків та наявності вільного місця зможуть припаркуватися поруч для заповнення запасу енергії своїх транспортних засобів.
Таким чином, концепція Light and Charge позбавить від необхідності створення спеціальних майданчиків для підзарядки електрокарів або встановлення відповідних станцій на традиційних заправках. Іншим плюсом проекту є те, що до щогл міського освітлення вже підведено електрику, завдяки чому скоротяться витрати на прокладку кабелів.
Що стосується «ліхтарної частини» системи Light and Charge, то тут пропонується застосовувати енергетично ефективні світлодіодні освітлювальні прилади, що формують однорідне освітлення. На одному стовпі може бути закріплено до чотирьох LED-модулів для створення необхідного світлового поля.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас