Apple розробляє Apple Watch 2: Якими вони будуть — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple розробляє Apple Watch 2: Якими вони будуть

Технології&Авто
666
Продажі смарт-годинників від Apple стартували зовсім недавно, у квітні, а купертинський гігант вже готує другу модель. Так, однією з кардинальних змін у спадкоємця Apple Watch буде камера для відеочату.
Про це повідомляє портал 9to5Mac з посиланням на людей, знайомих з планами компанії, передають «Вести экономика».
Друга версія смарт-годинника дебютує, швидше за все, наступного року, хоча інформатор і попередив видання, що нинішня розробка може бути лише прототипом. Хоча Apple і тестує низку функцій, але, у разі незадовільних результатів, якихось компонентів доведеться позбутися.
Отже, що можна очікувати в Apple Watch 2:
Камеру FaceTime, яка буде вмонтована над дисплеєм, щоб користувачі могли здійснювати аудіо- і відеодзвінки прямо з зап’ястя. Появу камери підтверджує і операційна система watchOS 2.0, яка була анонсована на конференції WWDC 2015 раніше цього місяця. У «осі» з’явилася можливість приймати аудіовизови з Apple Watch, а відеодзвінки – відхиляти чи перенаправляти на iPhone. У нинішній версії годинник працює лише як пульт управління затвором камери на iPhone.
Apple Watch 2-го покоління будуть більш незалежні від смартфона. Новий бездротовий чіпсет дозволить писати sms та електронні листи, отримувати прогноз погоди і виконувати деякі інші базові завдання по Wi-Fi-з’єднання без прив’язки до iPhone.
Зараз годинник без спаровування зі смартфоном мало що може – програвати музику і вимірювати фізичну активність (для обробки цих даних все одно доведеться звернутися до додатка на смартфоні).
Apple планує розширити асортимент корпусів годинників. Поки неясно, з яких матеріалів і в яких цінових категоріях будуть представлені моделі, але інформатор видання повідомляє про можливі моделі з титану, вольфраму, паладію і платини.
Екрани для наступної ітерації смарт-годинникам надасть LG – ексклюзивний постачальник дисплеїв для моделі 1-го покоління.
Покращення акумулятора не передбачається. Як показали внутрішні дослідження Apple, споживачі задоволені нинішнім обсягом заряду батарейки. Більшість користувачів відзначають, що до кінця дня заряд залишається на рівні 30-40%.
Ціна Apple Watch 2 перевищить $1000.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас