Перший інвестор Facebook запустив соцмережу для політиків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перший інвестор Facebook запустив соцмережу для політиків

Технології&Авто
337
Мільярдер з Кремнієвої долини Шон Паркер представив соціальну мережу для політиків – Brigade.
Передбачається, що нова мережа допоможе людям з усього світу “вирішувати проблеми, які не здатна вирішити Facebook”.
В соціальній мережі Brigade крім політичних діячів зможе зареєструватися і пересічний громадянин, щоб звернутися до чиновника будь-якого рівня для вирішення своїх проблем.
Крім того, на базі соціальної мережі існує платформа для обговорення змін законодавства. Користувачі можуть голосувати за ті чи інші ініціативи, які, як їм здається, повинні бути введені в країні.
Наприклад, зараз у соціальній мережі обговорюється питання платного навчання. Активісти з США пропонують зробити його безкоштовним для студентів, які змушені поєднувати навчання з роботою, щоб утримувати сім’ю.
В даний момент в Brigade зареєстровано близько 13 тис. тестових користувачів, які сформували приблизно 90 груп за інтересами. У перспективі таке об’єднання може стати активною групою з чіткими переконаннями, або навіть перетворитися на нову політичну силу.
Для політиків, вважає Шон Паркер, участь у спеціалізованій соціальній мережі стане не тільки способом рекламувати свої досягнення і демонструвати на публіці свою роботу, але і дасть можливість збирати думки виборців щоб коригувати політичний курс країни. Також, дана соціальна мережа дозволить обзавестися необхідною підтримкою політикам, які пропонують непопулярні, але необхідні заходи.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас