Сервіс Criptext дозволяє зашифрувати і відкликати відправлені через Gmail повідомлення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сервіс Criptext дозволяє зашифрувати і відкликати відправлені через Gmail повідомлення

Технології&Авто
653
У поштовому сервісі Gmail є можливість скасувати відправку повідомлення електронної пошти. Це може бути корисно, якщо помилково лист був відправлений не тому адресату або якщо користувач забув прикріпити файл до повідомлення. Але скасувати відправку листа можна лише протягом кількох секунд після натискання кнопки «Відправити».
У Criptext розробили рішення, яке дозволяє відкликати повідомлення електронної пошти і через більш тривалий проміжок часу. Також воно дозволяє захищати текст повідомлення від сканування роботами.
Користувачам Criptext пропонується скористатися однойменною сервісом для Gmail, який доступний у вигляді розширення для браузера. При відправці листа достатньо лише активувати функції сервісу. Надалі Criptext шифрує вихідне повідомлення і показує користувачеві, коли воно було відкрито. При цьому текст повідомлення конвертується в зображення тільки після відкриття, що дозволяє уникнути сканування вихідного тексту роботами. Також сервіс дозволяє відкликати вже відправлене повідомлення або ж дати команду його автоматичного знищення після закінчення певного проміжку часу.
За допомогою сервісу Criptext також можна безпечно передавати файли як вкладення електронної пошти. Їх обсяг не повинен перевищувати 100 МБ. Вкладення також шифруються, а потім відображаються в спеціальному інструменті перегляду. Він дозволяє заблокувати доступ до вкладення за допомогою пароля, заборонити завантаження або друк вкладень.
Criptext є безкоштовним сервісом. Він доступний як бета-версії за наступною адресою.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас