iPhone 6s буде схожий на Apple Watch — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iPhone 6s буде схожий на Apple Watch

Технології&Авто
1201
Аналітик KGI Securities Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), який робив чимало точних прогнозів про нові продукти Apple, розповів про подібності iPhone наступного покоління з комп’ютеризованими годинниками Apple Watch.
За даними експерта, очікуваний цього року iPhone 6s буде одягнений в корпус з алюмінію серії 7000 (як у Apple Watch), який приблизно на 60% міцніше в порівнянні зі звичайним таким матеріалом.
Використання нового сплаву і технології Force Touch (розпізнає силу дотику до сенсорного дисплея) призведе до невеликого потовщення (на 0,2 мм) пристрою, а його ширина і довжина зростуть приблизно на 0,15 мм. Нагадаємо, товщина iPhone 6 становить 6,9 мм, у iPhone 6 Plus – 7,1 мм.
На думку Мінг-Чі Куо, поява Force Touch в iPhone 6s призведе до значних змін в інтерфейсі операційної системи. Ця функція вперше дебютувала в смарт-годинниках Apple Watch і новому ноутбуці MacBook.
Аналітик каже, що Apple змінить колірну гамму варіантів нового смартфона. Золотиста модель буде ближче до жовтого відтінку, а темно-сіра версія (Space Gray) стане трохи темніше порівняно з iPhone 6. Крім того, з’явиться модифікація «рожеве золото», повідомив співробітник KGI Securities, не уточнивши, чи йде мова про люксової обробці , як у Apple Watch Edition за $ 10 тис., або компанія просто додасть нове забарвлення корпусу.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас