Кличко заплатить ще 600 тисяч доларів за консультації, тепер британцям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко заплатить ще 600 тисяч доларів за консультації, тепер британцям

Казна та Політика
1156
Департамент фінансів КМДА акцептував пропозицію юридичної компанії “White & Case LLP” (Велика Британія) вартістю 600 тис доларів на здійснення угод за зовнішніми запозиченнями Києва
Про це пишуть “Наші гроші” з посиланням на “Вісник державних закупівель”.
Остаточно угоду мають укласти до кінця цього року.
“Це вже друга угода на обслуговування зовнішніх боргів Києва. Днями Департамент фінансів КМДА домовився з французькою фірмою” Lazard Freres SAS “на послуги вартістю 990 тис доларів за зовнішніми боргами”, – пише видання.
В даний час в обігу перебувають єврооблігації Києва на 250 млн доларів з терміном обігу до 6 листопада 2015 (кредитор Credit Suisse First Boston International, ставка за облігаціями з 2005 року становить 8% річних) і на 300 млн доларів з терміном обігу до 11 липня 2016 (кредитор Kiev Finance PLC, ставка по облігаціях від 2011 9,375% річних).
Крім того, за даними Департаменту фінансів КМДА, внутрішній борг Києва на 1 червня склав 5,17 млрд грн за облігаціями внутрішньої місцевої позики.
В обох випадках КМДА домовлявся з фінансовими консультантами по переговорній процедурі, оскільки в березні Кабінет міністрів за пропозицією Міністерства фінансів визначив монополію цих фірм на допомогу державним позичальникам, які хочуть реструктуризувати свої зовнішні борги.
“Lazard Freres SAS” визначено фінансовим радником, “White & Case LLP” – юридичним радником.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас