Відкладено початок продажів «розумних» годинників Huawei Watch — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відкладено початок продажів «розумних» годинників Huawei Watch

Технології&Авто
326
Представлені на MWC 2015 «розумні» годинники Huawei Watch досі не з’явилися в продажу.
Виробник обіцяв випустити цей пристрій на масовий ринок в середині року, проте терміни були відсунуті на кілька місяців вперед. На рідному для Huawei китайському ринку продукт зовсім може з’явитися в наступному році.
Глава мобільного підрозділу Huawei Хе Ган (He Gang) повідомив, що поява Huawei Watch в магазинах відкладено до вересня-жовтня 2015 року. Причина затримки полягає в тому, що компанія зіткнулася з необхідністю створювати власні програми та сервіси для ОС Android Wear взамін продукти Google, багато з яких (Gmail, Maps, Docs, Google+ та ін.) Заблоковані в Китаї або просто не затребувані. Хоча проблема стосується тільки КНР, вона відображається і на міжнародній прем’єрі новинки.
В інтерв’ю виданню The Wall Street Journal Ян Ен (Yang Yong), один з менеджерів підрозділу Huawei, відповідальний за розробку переносної електроніки, заявив, що не виключає реліз Huawei Watch у Піднебесній лише в 2016 році.
У США і Європі пристрій вийде в третьому кварталі, сказав пан Ен, нагадавши, що і у Apple була затримка із запуском «розумних» годинників.
За словами представника Huawei, незважаючи на всі проблеми, компанія не відмовиться від використання Android Wear в майбутніх годинниках і не має наміру створювати власний користувальницький інтерфейс для переносної електроніки за аналогією зі смартфонами.
За матеріалами:
The Wall Street Journal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас