МТС запустила комерційний 3G в київських торгових центрах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МТС запустила комерційний 3G в київських торгових центрах

Технології&Авто
1381
Оператор зв’язку «МТС Україна» запустив повноцінну мережу 3G у 22 об’єктах Києва, в тому числі – у багатьох торгових центрах.
Абонентам обіцяють швидкості до 42 Мбіт/с. При цьому в компанії уточнюють, що абоненти можуть користуватися 3G в рамках своїх старих тарифних планів без доплати.
Зараз 3G від МТС є в торгових центрах «Алладін», «Магелан», «Материк», «Блокбастер», OceanPlaza і Sky Mall, торгових центрів «Квітень», «О’КЕЙ», «Район» і «Дарниця», будівельних гіпермаркетах «Епіцентр» (повний список є на сайті). Зв’язок працює на базі антен, розташованих усередині будівель – наприклад, в Ocean Plaza таких антен близько 100.
Щоб підключитися до 3G, потрібен телефон, який підтримує роботу в мережі третього покоління. В меню пристрою потрібно вибрати режим 3G. Для телефонів з Android – автоматичний режим GSM/WCDMA, для телефонів з iOS – режим 3G, для телефонів з Windows Phone – режим 3G або режим 2G / 3G, для телефонів BlackBerry – режим 3G і 2G.
Нагадаємо, вчора «Київстар» запустив комерційну 3G-мережу в Києві та передмісті: крім Києва, мережа працює ще в 23 населених пунктах, а також в аеропорту «Бориспіль».
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас