Мобільний банкінг став популярнішим банківських відділень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мобільний банкінг став популярнішим банківських відділень

Технології&Авто
436
За даними Британської банківської асоціації, мобільний банкінг став найпопулярнішим методом управління фінансами користувачів.
Експерти заявили, що мобільний банкінг став популярнішим ніж банківські відділення та інтернет банкінг. Очікується, що цього року британські користувачі будуть використовувати 895 млн разів мобільні пристрої щоб перевірити свої рахунки.
А до 2020 року користувачі будуть використовувати смартфони та планшети для управління своїми рахунками в 2,3 млрд разів більше ніж інтернетом, банківськими відділеннями та телефонним банкінгом разом узятими.
До кінця березня 2015 британські користувачі 22,9 млн раз завантажили банківські мобільні додатки, що на 8,2 млн більше ніж торік. Крім того, цього року за допомогою мобільного банкінгу британці переводили 2,9 млрд фунтів стерлінгів на тиждень. У 2014 році ця цифра становила £ 2 млрд.
У банку HSBC тільки 2% платежів і переказів були проведені у філії фінансової установи. А в Barclays кожну хвилину в мобільний банкінг заходили 1980 чоловік.
«Дуже важливо, що уряд все більше інвестує в 4G і високошвидкісний широкосмуговий зв’язок. Це надає можливість все більшій кількості людей брати участь у революції, яка поширюється через банківську діяльність », – зазначив головний виконавчий директор Британської банківської асоціації Ентоні Браун.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас