"Е-петиція" і "е-консультація": Кияни зможуть надавати пропозиції міській владі в режимі онлайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Е-петиція" і "е-консультація": Кияни зможуть надавати пропозиції міській владі в режимі онлайн

Технології&Авто
388
Вчора на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати погодили проект комплексної міської цільової програми “Електронна столиця” на 2015-2018 рр.
Про це повідомили в прес-службі Київради.
В рамках програми “Електронна столиця” передбачена розробка та реалізація планів заходів щодо створення повноцінної нормативно-правової бази розвитку інформаційного суспільства світового рівня.
“Програма дозволить забезпечити прозорість і ефективність влади і взаємодія з громадянами. Кияни та всі небайдужі люди зможуть спостерігати в режимі онлайн за системою управління комунальною власністю, це один з ключових проектів програми. Зайшовши на портал київської влади, будь-який громадянин зможе отримати всю достовірну інформацію – що перебуває у комунальній власності, її вартість, у кого вона знаходиться в оренді, що і ким було приватизовано”, – зазначив голова бюджетної комісії, співголова фракції“УДАР-Солідарність” А.Странніков.
Після впровадження Програми будь-який громадянин зможе звернутися зі своїм питанням до будь-якого департаменту завдяки функції “е-петиція” і “е-консультація”, а всі навчальні заклади столиці з власним рейтингом, списком викладачів, з форумом для школярів і батьків будуть опубліковані на знову сайті “Єдиний освітній простір Києва”.
Також в програмі передбачені електронні земельні аукціони, надання електронних адмінпослуг і управління парковками.
На реалізацію програми необхідно 84,9 млн грн, з яких 35940 тисяч буде виділено цього року.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас