Новий BMW 7-Series паркується без водія і розпізнає жести — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий BMW 7-Series паркується без водія і розпізнає жести

Технології&Авто
1089
Баварський автоконцерн BMW Group анонсував нове покоління 7-Series. Цей флагманський седан можна вважати одним з найдосконаліших автомобілів на ринку з точки зору технологій.
Представлений BMW 7-Series побудований на новій модульній платформі 35up, що передбачає використання великої кількості високоміцної сталі, алюмінію, магнію і вуглецевого волокна. Завдяки цьому флагман «схуд» майже на 130 кг в порівнянні з попередником.
Нова «сімка» стала першою серійною машиною, обладнаною технологією дистанційної парковки. Вона дозволить автомобілю самостійно заїхати у вузький гараж і виїхати з нього. Автовласник, якому при цьому не обов’язково перебувати в салоні, управляє процесом за допомогою брелока, доповненого опцією BMW Display Key.
Також вперше, як стверджують розробники, в 7-Series 2016 модельного року з’явився лазерна передня оптика. Ще одним технологічним нововведенням стала підтримка жестовго управління мультимедійною системою iDrive. Водій або пасажир може перемкнути радіостанцію, відрегулювати гучність звуку або виконати іншу функцію, зробивши характерний помах рукою перед центральним дисплеєм.
Для управління інформаційно-розважальною системою буде передбачений 7-дюймовий планшет, вбудований в центральний підлокітник заднього ряду сидінь. Мобільні пристрої в салоні автомобіля можна заряджати бездротовим шляхом.
Седан буде запропонований в декількох модифікаціях: 730d (дизельний мотор об’ємом 3 л і потужністю 265 к.с.), 740i (бензинова трилітрова «турбошестёрка» на 326 к.с.), 750i (модернізована 450-сильна «вісімка» 4.4) і 740e (гібрид). У всіх варіантах максимальна швидкість обмежена 250 км\год. Найпотужніша версія зможе розганятися до «сотні» за 4,4 с.
Початок продажів BMW 7-Series нового покоління заплановано на жовтень 2015 року.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас