ФДМ почне процедуру приватизації Одеського припортового заводу на наступному тижні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМ почне процедуру приватизації Одеського припортового заводу на наступному тижні

Казна та Політика
210
Фонд держмайна України (ФДМ) почне процедуру приватизації Одеського припортового заводу (ОПЗ) наступного тижня, повідомив під час виїзного засідання спеціальної контрольної комісії Верховної Ради з питань приватизації глава ФДМ Ігор Білоус в Одесі.
“Без сумніву, ОПЗ – об’єкт номер один по приватизації в Україні на сьогоднішній день. Цей процес, аукціон, комплекс, який ми почнемо вже наступного тижня, щоб ви розуміли, будемо здійснювати розміщення акцій. Ми подали у відповідні міністерства (документи – ІФ ) для візування. На Кабміні, думаю, це буде наступного тижня, і ми повинні почати цей процес “, – сказав він.
Як зазначив І.Білоус, щоб завершити процедуру приватизації ОПЗ в поточному році, її необхідно почати в найближчі 10 днів.
“Наступного тижня оголосимо попередній план розміщення акцій”, – додав він.
Крім того, І.Білоус анонсував он-лайн-проект, на якому буде представлена вся інформація, що стосується процедури приватизації, для забезпечення її максимальної прозорості.
Голова ФДМ також повідомив, що до теперішнього часу в ОПЗ зацікавлені норвезькі, американські, арабські та вітчизняні інвестори.
Вартість активів підприємства І.Білоус оцінив в “сотні мільйонів доларів”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас