В Омані вперше запустять безконтактні карти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Омані вперше запустять безконтактні карти

Фінтех і Картки
225
Національний банк Оману почав тестування безконтактних платежів. Це перший банк країни, який почав використовувати передові технології.
Ініціатива спрямована на поліпшення сервісу обслуговування клієнтів, зазначив Ахмед Аль Мусалмі, головний виконавчий директор НБО під час прес-конференції на честь запуску пілотного проекту.
Проект запущений завдяки співпраці з MasterCard. Банк буде випускати чипованниє карти цієї платіжної системи. Користувачі нових платіжних інструментів зможуть оплачувати товари на касах одним дотиком до терміналу.
Вводити PINкод, або ставити підпис не буде потрібно. Єдине обмеження – невисокі суми транзакцій. Під час тестування технології з карти не можна витратити більше $ 26 за одну транзакцію. У майбутньому керівництво банку збирається розширити ліміт.
Аль Мусалмі сказав, що безконтактна система допомагає економити час клієнтів і продавців, а також підвищує рівень безпеки транзакцій.
В експерименті бере участь 1000 клієнтів банку, яким видали безконтактні дебетові карти. На сьогоднішній день ними можна розплатитися в 500 POS-терміналах.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас