Південнокорейські автовиробники Hyundai і Kia скорочують витрати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Південнокорейські автовиробники Hyundai і Kia скорочують витрати

Технології&Авто
361
Південнокорейські автовиробники Hyundai Motor Co. і Kia Motors Corp. скорочують витрати на тлі падіння показників продажів і прибутку.
Hyundai і Kia “вживають заходів для зниження витрат”, йдеться в спільному повідомленні двох компаній.
Напередодні південнокорейська газета JoongAng Ilbo повідомила з посиланням на обізнане джерело, що Hyundai планує скоротити витрати на 30%.
Операційний прибуток обох компаній у січні-березні 2015 року знизився за підсумками четвертого кварталу підряд. Продажі автовиробників скорочуються, оскільки зміцнення південнокорейської вони погіршує їхню здатність конкурувати з японськими компаніями, виграють від ослаблення ієни.
Минулого тижня Hyundai повідомила про зниження продажів в травні за підсумками другого місяця поспіль, як на внутрішньому ринку, так і за кордоном.
“Перше, що можуть зробити ці компанії, – урізати витрати на продажі, маркетинг і рекламу, – відзначає аналітик KB Investment&Securities Co. Шин Чун. – Надалі вони зможуть знижувати витрати, погоджуючи нові умови роботи з постачальниками автодеталей, а також оплату праці своїх співробітників “.
Напередодні стало відомо, що Hyundai Motor Co. може почати розробку власного великого позашляховика преміум-класу на тлі високого попиту в цьому сегменті ринку.
У компанії повідомили, що розглядають можливість випуску такого автомобіля, але поки не вибрали платформу, на якій він буде заснований.
Hyundai поки залишається осторонь від буму на ринку позашляховиків, викликаного, зокрема, зниженням вартості палива, тоді як багато світові автовиробники нарощують випуск автомобілів в цьому сегменті.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас