Продажі пристроїв, які носять, у першому кварталі злетіли на 200%, - IDC — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Продажі пристроїв, які носять, у першому кварталі злетіли на 200%, - IDC

Технології&Авто
392
Ринок електронних пристроїв, які носять на тілі, показав стійке зростання за підсумками восьмого квартали поспіль, йдеться в звіті дослідницької компанії International Data Corporation (IDC).
Кількість проданих у першому кварталі 2015 таких гаджетів досягла 11,4 млн одиниць – це на 200% вище рівня четвертого кварталу минулого року (3,8 млн штук).
Підвищення попиту на гаджети, які носять, вказує на здатність виробників випускати різноманіття пристроїв, зазначає науковий керівник підрозділу пристроїв, які носять, в IDC Рамон Ламас.
“Нам ще належить оцінити, яким чином вихід Apple на цей ринок змінить його ландшафт, – говорить Ламас. – Apple Watch, ймовірно, стане пристроєм, з яким будуть порівнюватися інші”.
Старший аналітик IDC Джайтеш Убрані відзначив суттєве падіння цін на пристрої, які носять, характерне для всього молодого ринку.
“Зараз ми бачимо, що більше 40% пристроїв коштують менше $100 – і це одна з причин того, що 5 основних виробників збільшили сукупну частку ринку з двох третин у першому кварталі минулого року до трьох четвертих у січні-березні цього року”, – говорить Убрані.
Вихід Apple на ринок з пристроєм, вартість якого перебуває у вищій межі цінового діапазону ринку, стане тестом на бажання клієнтів платити премію за бренд або популярність продукту, додав експерт.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас