У «МТС-Україна» розповіли, якими будуть тарифи компанії на 3G — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У «МТС-Україна» розповіли, якими будуть тарифи компанії на 3G

Особисті фінанси
3405
У компанії припускають, що тарифи можуть змінитися.
«Телеком-ринок в цьому плані досить динамічно розвивається, так як конкуренція висока. Якщо один з учасників піде в демпінг, наприклад, інші не зможуть цього не враховувати», – пояснила прес-секретар «МТС-Україна» Вікторія Павловська, додавши, що якщо ситуація на ринку не зміниться, і озвучені тарифи інших операторів будуть актуальними, мінятися нічого не буде.
З 1 червня в мережі «МТС-Україна» з’явився новий контрактний тариф «Планшет 3G», в рамках якого абонентам надається безлімітний 3G-інтернет за 70 грн/міс. Тариф «Смартфон 3G» за 100 грн включає в себе безлімітні дзвінки всередині мережі, безлімітний 3G-інтернет у всіх обласних центрах і великих містах, 100 хвилин на дзвінки на інші мережі по Україні, 100 SMS та MMS на всі мережі по Україні. Також з 1 червня в цих тарифах доступна послуга «Рік без абонплат», яка дозволяє економити на щомісячному платежі до 50%. Наприклад, заздалегідь заплативши за рік 600 грн, абонент зможе користуватися тарифом «Смартфон 3G” не за 100 грн/міс, а за 50.
Раніше компанія опублікувала тарифи на 3G для абонентів за передоплатою, які також вже доступні на мережі «Трімоб». Зокрема, «3G Перший», в рамках якого безлімітний 3G-доступ коштує 70 грн/міс, і «Просто супер перший» – 90 грн/міс.
Як повідомила Павловська, у міру розгортання комерційної 3G-мережі більш швидкісний інтернет буде доступний абонентам в рамках існуючих тарифів. Так, швидкість 3G-інтернету на мережі «Трімоб» становить до 7,2 Мбіт/сек, а у власній 3G-мережі компанії швидкості виростуть до 42 Мбіт/сек.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас