Голова "МТС Україна" просить конкурентів не розігрувати "російську карту" при залученні клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова "МТС Україна" просить конкурентів не розігрувати "російську карту" при залученні клієнтів

Технології&Авто
1845
Генеральний директор мобільного оператора “МТС Україна” звернувся до свого конкурента, компанії “Київстар” в цілому і його президента Петра Чернишова, зокрема, з проханням не розігрувати “російську карту” при залученні клієнтів.
“Шановні колеги з” Київстар “, до Петра Чернишова велике прохання: перестаньте в своїх приватних комунікаціях розігрувати антиросійську карту. Не уподібнюйтеся пропагандистам з країни, яку ви не любите, не вводьте навмисно в оману тих, хто «ведеться» на ваш «блакитний логотип», не вникаючи в суть. Неважливо, що економічний інтерес “росіян” в вашій поважній компанії вище, ніж в “МТС Україна”. Важливо, що це раптом стало ключовим аргументом у конкурентній боротьбі за серця людей. Не якість сервісу, не рівень цін і обслуговування, не бізнес-результати, а саме “патріотизм” з розповідями про всілякі небилиці “, – написав Іван Золочевський на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.
У той же час в коментарях до запису президент “Київстару” спростував звинувачення, зазначивши, що компанія не користується фактором “російськості” при залученні клієнтів.
“Я, коли переконую перейти в КС, кажу, що ми просто краще даємо сервіси. Не знаю до чого тут “російськість”. Ми обидві українські компанії – у нас працюють по кілька тисяч українців, і ми платимо величезні податки до бюджету України! Пропоную не використовувати політичну риторику “, – відповів П.Чернишов.
У коментарях до мого повідомлення І.Золочевський посилався на пост української журналістки Анастасії Берези, в якому вона написала, що змінила номер з “МТС Україна” на “Київстар”, керуючись, крім іншого, небажанням “платити росіянам за зв’язок”.
“Тепер, по-перше, дивно бойкотуючи російські продукти, платити росіянам за зв’язок. У “Київстару” і якість краща, і власники, здебільшого, за кордоном, а не в Москві, і назва відмінна”, – написала вона на своїй сторінці в Facebook.
В даний час “МТС Україна” на 100% належить Prelludium BV (Нідерланди) і є частиною групи МТС, основним власником якої є російський холдинг “АФК” Система “.
100% оператора “Київстар” належить компанії VimpelCom Ltd, в якій 47,9% голосуючих акцій належить Altimo (входить в російську “Альфа-груп) і 42.95% належить норвезькій Telenor.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас