Україна представить Туркменістану план будівництва метрополітену в Ашхабаді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна представить Туркменістану план будівництва метрополітену в Ашхабаді

Казна та Політика
470
Україна до листопада 2015 представить презентаційні матеріали з будівництва метрополітену в столиці Туркменістану, повідомило Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.
Така домовленість була досягнута під час засідання четвертої спільної міжурядової українсько-туркменської комісії з економічного та культурно-гуманітарного співробітництва. Українську делегацію на переговорах очолив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.
Українська сторона запропонувала туркменській стороні співробітництво в сфері енергетичного машинобудування, поставок автомобільної, залізничної, сільськогосподарської техніки, а також створення сервісних центрів.
Сторони також відзначили успішну реалізацію українськими будівельними компаніями масштабних інфраструктурних проектів на території Туркменістану і домовилися сприяти подальшому залученню українських підприємств і компаній до реалізації таких проектів, у тому числі в питаннях проектування, поставок необхідного обладнання та виконання будівельно-монтажних робіт.
Домовленості між країнами були закріплені в протоколі, який підписали Г.Зубко та заступник голови Кабінету міністрів Туркменістану Баймірат Ходжамухаммедов.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас