Group DF зупиняє черкаський "Азот" і "Рівнеазот" через "Народний фронт" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Group DF зупиняє черкаський "Азот" і "Рівнеазот" через "Народний фронт"

Енергетика
1217
Group DF зупиняє роботу черкаського “Азоту” і “Рівнеазоту”, причиною називає тиск на бізнес з боку депутатів “Народного фронту” та їх представників у владі.
“У зв’язку з системним і безпрецедентним тиском на бізнес Ostchem, хімічний холдинг групи, з боку депутатів” Народного фронту “та їх представників у владі Group DF оголошує про зупинку підприємств Ostchem – черкаського ПАТ” Азот “та ПАТ” Рівнеазот “, – повідомили агентству в прес-службі Group DF.
У групі нагадують, що в травні 2014 з міркувань безпеки були зупинені два її підприємства в зоні проведення АТО – “Концерн” Стирол “і” Сєвєродонецьке об’єднання “Азот”, після чого черкаський “Азот” і “Рівнеазот” завантажувалися по максимуму.
“Однак подальша навмисна фабрикація низки кримінальних проваджень проти посадових осіб підприємств Ostchem і проти самих заводів, а також абсолютно незаконний арешт у заводів основної сировини – газу позбавили і ці підприємства можливості працювати. У зв’язку з цим черкаський” Азот “і” Рівнеазот “зупинені, під загрозою зриву опинилася осіння посівна, багато тисяч українців можуть залишитися без роботи “, – резюмують в Group DF.
У прес-службі заявляють про тиск з політичних мотивів.
“Безперервні цинічні нападки зацікавлених представників” Народного фронту “, які перебувають на керівних позиціях в органах влади, по суті, спрямовані на знищення бізнесу та робочих місць, заподіюють шкоди цілим галузям української економіки. Останні заяви міністра МВС відносно власника Group DF про розслідування міністерством сфабрикованої проти керівництва Ostchem справи ми розцінюємо як переслідування за політичними мотивами і чергову спробу тиску на бізнес і правосуддя “, – зазначають в Group DF.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас