Ferrexpo ввело до ради директорів колишнього аудиторського партнера консалтингової компанії Deloitte — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ferrexpo ввело до ради директорів колишнього аудиторського партнера консалтингової компанії Deloitte

Енергетика
331
Британська Ferrexpo plc, що контролює в Україні Полтавський і Єристівський гірничо-збагачувальні комбінати (ПГЗК і ЄГЗК), призначила до ради директорів на посаду незалежного невиконавчого директора колишнього партнера по аудиту міжнародної фірми Deloitte Мері Рейлі (Mary Reilly).
“Вона має великий досвід фінансової роботи як партнер з аудиту компанії Deloitte, в якій працювала протягом близько 40 років, до виходу на пенсію в 2013 році. Мері також працює на різних невиконавчих посадах в приватному і державному секторах у Британії та за її межами” , – наводиться в повідомленні Ferrexpo в середу коментар невиконавчого директора компанії Майкла Абрахамса (Michael Abrahams).
Ferrexpo уточнює, що М.Рейлі також управляла аутсорсинговою структурою Deloitte в сфері звітності, спеціалізованих програм для міжнародних клієнтів, працювала на керівних посадах в Лондонському агентстві розвитку і LOCOG – компанії, яка брала участь у проведенні Олімпійських ігор 2012 року в Лондоні. В даний час вона головує в Комітеті аудиту та аналізу Британського департаменту транспорту, Crown Agents Ltd і працює як невиконавчий директор і голова в Аудиторському комітеті інтернет-медіа-компанії Travelzoo Inc., що котирується на NASDAQ.
Ferrexpo AG – швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні, найбільший виробник і експортер окатишів в СНД. Компанія в 2014 році скоротила чистий прибуток на 30,3% порівняно з 2013 роком – до $183,84 млн, а її виручка зменшилася на 12,2% – до $1 млрд 388,29 млн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас