Ощадбанк збирає реєстр власників своїх єврооблігацій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк збирає реєстр власників своїх єврооблігацій

Фондовий ринок
242
Державний Ощадбанк (Київ) збирає реєстр власників єврооблігацій на $700 млн з терміном обігу до 10 березня 2016 і $500 млн з терміном обігу до 20 березня 2018 року.
Згідно з повідомленням емітента емітент збирає інформацію про власників цінних паперів в рамках рішення Кабінету міністрів України включити їх в процес реструктуризації суверенного і гарантованого державою зовнішнього боргу.
“Ощадбанк просить бенефіціаріїв або інвестиційних менеджерів кінцевих власників єврооблігацій розкрити про себе інформацію, для того щоб полегшити подальші комунікації”, – зазначено в повідомленні.
Менеджером по збору реєстру власників цінних паперів призначена DFKing Limited, структура міжнародної групи Orient Capital.
Як повідомлялося, після затвердження МВФ нової чотирирічної програми розширеного фінансування EFF для України на $17,5 млрд Мінфін з 13 березня почав консультації з кредиторами про реструктуризацію зовнішнього боргу.
Уряд також включив в реструктуризацію єврооблігації Києва, державних Ощадбанку та Укрексімбанку (Київ), “Укрзалізниці”, однак вказані позичальники будуть вести консультації з кредиторами з приводу умов реструктуризації їх позик як окремі юридичні особи.
Крім того, щодо їх єврооблігацій, програма передбачає лише продовження строків обігу, без списання основної суми боргу та зменшення ставки купонів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас