Вітчизняним газопроводам обіцяють ремонт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вітчизняним газопроводам обіцяють ремонт

Енергетика
842
На цей рік в Україні заплановано 16 комплексів планово-профілактичних і ремонтних робіт на транзитних трубопроводах вітчизняної газотранспортної системи.
План-графік робіт на балканському і ужгородському напрямках погоджено з газотранспортними компаніями-транзитерами російського газу.
Про це повідомили в прес-службі «Укртрансгазу».
Зокрема, у травні заплановано 3 комплекси таких робіт на газопроводах «Уренгой-Помари-Ужгород» і «Прогрес», компресорних станціях «Бар», «Богородчани», «Ставище» та інші.
«Систематична синхронізація ремонтно-профілактичних робіт дозволяє максимально зменшити можливі технологічні витрати від простою потужностей, як видобувних, так і транспортних, а також забезпечити отримання природного газу споживачами в повному обсязі. Варто зазначити, що унікальність вітчизняної газотранспортної системи дозволяє одночасно транспортувати газ, закачувати в підземні сховища і проводити ремонтно-профілактичні роботи», – відзначають в «Укртрансгазі».
Зазначимо, ЄС обіцяє Україні першість у транспортуванні природного газу в європейські країни. Зокрема, для цього Європа наполягає на забезпеченні сучасної енергетичної інфраструктури України.
За матеріалами:
Україна Комунальна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас