Imperial Tobacco інвестувала 255 млн грн у відкриття найбільшого в Україні автоматизованого висотного складу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Imperial Tobacco інвестувала 255 млн грн у відкриття найбільшого в Україні автоматизованого висотного складу

Світ
739
Концерн Imperial Tobacco ввів в експлуатацію найбільший в Україні автоматизований висотний склад. Загальна сума інвестицій, спрямована на реалізацію цього проекту, склала 255 млн грн.
Згідно з повідомленням на веб-сайті компанії, склад ємністю 16,2 тис. палетомісць розташований на виробничому майданчику компанії в Києві, що дає можливість повністю автоматизувати матеріальні потоки тютюнової фабрики і здійснювати логістичне обслуговування безпосередньо на підприємстві.
“Компанія Imperial Tobacco ввела в експлуатацію автоматизований склад висотного зберігання. Реалізувати цей проект повністю” з нуля “- побудувала об’єкт капітального будівництва на території фабрики, встановила обладнання, впровадила сучасне програмне забезпечення, створила нові робочі місця. У реалізацію цього проекту ми інвестували 255 млн грн, з них 60 млн грн було спрямовано на придбання сучасного обладнання та розробку програмного забезпечення. За обсягом інвестицій це далеко не остання цифра серед вкладень в логістичний сегмент ринку в реаліях останніх років “, – цитується в повідомленні керівник тютюнової фабрики АТ” Імперіал Тобакко Продакшн Україна “Микола Пеннер.
При безперервній роботі новий склад дозволить обробляти одночасно 2,13 тис. палет на добу, в тому числі щодоби відвантажувати 1,05 тис. палет готової продукції для локального ринку, 270 палет – для експортних ринків, а також приймати 810 палет тютюнових та нетютюнових матеріалів , необхідних для виробничого процесу підприємства.
Imperial Tobacco в Україні представлена ​​підприємством з іноземними інвестиціями “Імперіал Тобако Юкрейн” та АТ “Імперіал Тобакко Продакшн Україна”, що входять в Imperial Tobacco Group PLC. Бренди компанії – Davidoff, R1, “Прима”, West, Delta, Express, Style. Тютюнова фабрика знаходиться в Києві і виробляє продукцію для внутрішнього ринку і на експорт (Вірменія, Азербайджан, Грузія, Молдова, Об’єднані Арабські Емірати, Монголія, Ліван, Узбекистан, США). Чисельність персоналу Imperial Tobacco в Україні перевищує 1 тис. чоловік.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас