Facebook запустила власний сервіс відеозв'язку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook запустила власний сервіс відеозв'язку

Технології&Авто
376
Найбільша соцмережа світу Facebook додала відеодзвінки до свого сервісу обміну повідомлення Messenger, що, на думку експертів, дозволить їй потіснити як Face Time від Apple і Google Hangouts, так і більш популярний Skype, який зараз належить Microsoft.
Тепер користувачі Facebook можуть почати сеанс відеозв’язку з кожним зі своїх контактів в соцмережі в будь-який момент одним натисканням кнопки, у тому числі в ході листування. Facebook обіцяє, що нова функція Messenger невимоглива до якості з’єднання, тому відеодзвінок можна спробувати зробити навіть у місцях зі слабким сигналом.
Facebook, мабуть, хоче зробити з Messenger подобу популярних азіатських програм для обміну повідомленнями в усіх форматах, наприклад, Line і WeChat, відзначають аналітики.
Відеодзвінки також можуть підвищити корисність і популярність корпоративної версії соцмережі – Facebook at Work. Однак Facebook поки не пропонує групові телеконференції – той сервіс, за рахунок якого Skype і Hangouts підкорили не лише приватний сектор, але й корпоративну аудиторію.
В даний час відеозв’язок в Facebook доступна на платформах iOS і Android в Бельгії, Великобританії, Греції, Данії, Ірландії, Канаді, Лаосі, Литві, Мексиці, Нігерії, Норвегії, Омані, Польщі, Португалії, США, Уругваї, Франції, Хорватії. Однак соцмережа планує незабаром додати в список та інші країни.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас