Єлизавета II "вилетіла" зі списку найбагатших жителів Великобританії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єлизавета II "вилетіла" зі списку найбагатших жителів Великобританії

Світ
769
Єлизавета II покинула список найбагатших жителів Великобританії, який щорічно складає газета The Sunday Times, повідомляє Reuters.
Відзначається, що в рейтинг потрапляють 300 найзаможніших британців. У цьому році королева втратила 17 позицій і опинилася на 302 місці.
Королева щорічно входила в список з 1989 року. Незалежні експерти оцінили статки Єлизавети II в 110 мільйонів фунтів (близько 170 мільйонів доларів). За минулий рік дохід королеви склав близько 10 мільйонів фунтів. Наголошується, що при оцінці статків королеви не враховувалася вартість колекції предметів мистецтва, яка включає в себе твори Рембрандта, Моне, Ландсіра та інших відомих живописців.
Очолив список найбагатших британців власник Warner Music Леонід Блаватник. Його статки оцінили в 13,2 мільярдів фунтів (близько 20 мільярдів доларів). Крім того в список увійшли Роман Абрамович (7,29 млрд фунтів) і Річард Бренсон (4,1 мільярда фунтів).
Наголошується, що загальний капітал першої тисячі найбагатших жителів Великобританії становить близько 547 мільярдів фунтів.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас