У Києві закрився великий розробник ігор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві закрився великий розробник ігор

Технології&Авто
3748
Криза не щадить і IT-сектор. З 21 квітня припинила своє існування київська компанія LevelUP, яка займалася розробкою ігор для соціальних мереж та мобільних платформ, а також інтернет-проектами.
Про це повідомляє DOU з посиланням на співробітників компанії.
До листопада минулого року в компанії працювало 250 чоловік, до лютого 2015 штат скоротили до 150 співробітників. Тепер всі ці люди залишилися без роботи.
Офіс компанії знаходиться на Подолі, представництв в інших містах або країнах у компанії не було.
LevelUP орієнтувалася на російський ринок і почала відчувати фінансові труднощі з того часу, як в РФ зафіксували обвал національної валюти.
«Масові звільнення збіглися за часом з початком падіння рубля. Бізнес LevelUP був сильно зав’язаний на російський ринок, а рубль просів майже вдвічі за рік, і Україна сильно затиснула валютні операції », – коментують співробітники компанії. Керівництво LevelUP від коментарів відмовилося.
Нагадаємо, в листопаді 2014 Samsung закрив свій центр розробки в Харкові. В Samsung запевнили, що їхня мета – об’єднання з київським R&D заради підвищення ефективності. Однак інсайдери стверджують, що в компанії «бояться війни».
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас