Абромавічус очікує 400 учасників на конференцію "Міжнародна підтримка України" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Абромавічус очікує 400 учасників на конференцію "Міжнародна підтримка України"

Світ
245
У конференції “Міжнародна підтримка України”, яка пройде в Києві 28 квітня, візьмуть участь близько 400 представників іноземних делегацій, повідомив журналістам глава оргкомітету конференції, міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус.
“Мета цієї конференції – показати нашим західним партнерам, що реформи в нашій країні йдуть, що є настрій на реформи і в нас є чіткий план реформування країни”, – сказав він.
За словами міністра, конференція повинна також продемонструвати єдність української влади в намірі проводити реформи.
Очікується, що на конференції виступлять президент України Петро Порошенко, прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, голова Верховної Ради Володимир Гройсман та візьмуть участь всі українські міністри.
А.Абромавічус також повідомив, що українська сторона очікує участі іноземних делегацій у форматі “1 + 3”: глава уряду або країни і три профільних міністра.
Для участі в конференції запрошені представники Європейського банку реконструкції та розвитку, Світового банку, Міжнародного валютного фонду.
На конференцію планується винести питання фінансування відновлення східних регіонів України, що постраждали від військового конфлікту, питання бізнес-клімату та допомоги переселенцям.
Абромавічус не уточнив представники яких країн, і хто конкретно дав згоду на участь у конференції.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас