"Наставниця" Лагуна покинула пост в НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Наставниця" Лагуна покинула пост в НБУ

Світ
3436
Відповідно до рішення директора Генерального департаменту банківського нагляду Алли Шульги з 15 квітня 2015 залишити роботу в Національному банку України (НБУ), посада, яку вона займала, виведена зі складу Правління НБУ.
“Алла Шульга обіймала посаду директора Генерального департаменту банківського нагляду і була членом Правління Національного банку України з квітня 2014 року. У сферу її компетенції відносилося здійснення нагляду за діяльністю банків та філій іноземних банків в Україні, застосування до банків відповідно до законодавства України заходів впливу, а також забезпечення моніторингу за поверненням банками стабілізаційних кредитів, отриманих від Національного банку України “, – повідомили в прес-службі НБУ.
Відзначимо, Алла Шульга, яку називають наставницею Лагуна, має 26-річний стаж роботи в банківському секторі, раніше обіймала керівні посади в “VAB Банку”, “Укрсоцбанку”, “Кредитпромбанку” і “Банку Надра”.
За даними ЗМІ, Лагун “спрацювався” з Шульгою ще в “Укрсоцбанку”, коли Валерій Хорошковський тільки продав його Віктору Пінчуку.
Нагадаємо, раніше в НБУ повідомляли, що Правління НБУ повинно зменшиться до шести осіб, у тому числі глави НБУ. Призначати членів правління пропонують на 7 років, а максимальний термін перебування на посаді складе 14 років.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас