Яресько очолила цільову команду з податкової реформи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яресько очолила цільову команду з податкової реформи

Казна та Політика
1823
Міністр фінансів Наталія Яресько очолила цільову команду “Податкова реформа” Національної ради реформ, повідомила на своїй сторінці в Facebook заступник міністра фінансів Олена Макеєва.
“Наша мета – забезпечити широкий діалог з громадськістю з метою пошуку ефективних ідей щодо податкових реформ”, – повідомила вона.
Від уряду в цільову команду також включені Е.Макеева, виконуючий обов’язки голови Державної фіскальної служби (ДФС) Максим Мокляк, директор департаменту ДФС Неля Привалова і заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов.
Від парламенту в цільову команду увійшли депутати Віктор Галасюк, Андрій Журжий, Олександр Кірш, Олександра Кужель, Ніна Южаніна і Роман Насиров.
Громадськість в цільової команді представляють викладач Київської бізнес школи Оксана Андрощук, виконавчий директор Європейської бізнес асоціації Ганна Дерев’янко, в.о. президента Американської торговельної палати в Україні Тарас Качка, експерт ініціативи Реанімаційний пакет реформ (РПР) Ілля Несходовський, співзасновник громадянської платформи “Нова країна” Валерій Пекар.
В команду також увійшли експерти Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крістоф Верзеггерс та Девід Хартнер, а також радники міністра фінансів Іван Міклош (екс-міністр фінансів Словаччини) і Роберт Конрад.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас