«1С-Бітрікс» підтримає українські стартапи на 29 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«1С-Бітрікс» підтримає українські стартапи на 29 млн грн

Технології&Авто
436
Компанія «1С-Бітрікс» представила програму довгострокової підтримки для молодих українських проектів.
В рамках програми командам, закріпленим за українськими бізнес-інкубаторами та акселераторами, нададуть безкоштовне річне використання хмарного сервісу «Бітрікс24» для підтримки та розвитку їхнього бізнесу. Суму загальних вкладень у розвиток українського підприємництва компанія оцінила в 29 млн грн. Щоб скористатися пропозицією, необхідно заповнити заявку на сайті.
«Використання «Бітрікс24» підтримає бізнес стартапу на одному з найскладніших етапів – на моменті його становлення. Доступ до сучасних технологій допоможе їм побудувати ефективну роботу, оптимізувати і автоматизувати робочі процеси, налаштувати процес управління продажів», – пояснив директор українського офісу «1С-Бітрікс» Дмитро Суслов. Він запевнив, що програма не є комерційною – вона покликана безоплатно надавати допомогу стартапам в їхньому розвитку.
В рамках програми компанія надасть учасникам доступ до свого хмарного сервісу «Бітрікс24”, який включає 12 інтернет-інструментів для сучасної компанії: систему постановки та контролю завдань, CRM, хмарне сховище для файлів, пошту, телефонію, бізнес-чат з відео- та аудіодзвінками, бізнес-процеси, а також спілкування в живій стрічці у форматі соціальної мережі. Учасником програми може стати стартап-резидент будь-якого бізнес-інкубатора або акселератора, який має юридична особа або ФОП, а також власний сайт, де представлена його послуга/рішення.
За оцінками президента BVU Grouр Дениса Довгополого, український ринок стартапів на сьогоднішній день налічує від 500 до 1000 проектів. В Україні інфраструктурну підтримку починаючим інтернет-підприємцям вже багато років надає компанія Microsoft – в рамках програми Bizspark стартапери можуть безкоштовно отримати доступ до хмарного сервісу Azure і повного набору продуктів Microsoft.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас