Екс-заступник голови правління ПриватБанку очолить правління А-Банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екс-заступник голови правління ПриватБанку очолить правління А-Банку

Світ
1742
Наглядова рада Акцент-банку (А-Банк, Дніпропетровськ) вирішила змінити главу правління: на період до узгодження з Національним банком України (НБУ) кандидатури Юрія Кандаурова на посаду голови правління банку тимчасово виконуючою обов’язки голови фінустанови призначена Наталія Крашеніннікова.
Як повідомив банк у системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР), відповідне рішення наглядова рада банку ухвалила 12 лютого.
Раніше Н.Крашеніннікова обіймала посаду голови правління банку.
Ю.Кандауров до травня-2013 обіймав посаду заступника голови правління ПриватБанку, а потім очолював грузинський ПриватБанк.
Крім того, згідно з повідомленням банку, тимчасово виконуючим обов’язки голови наглядової ради банку призначений Валерій Мамаєв. Раніше головою наглядової ради банку був Валентин Згурський.
ПАТ “Акцент-банк” був створений в 1992 році. За даними банку, у нього 13 акціонерів, жоден з яких не має істотної участі в статутному капіталі фінустанови.
Згідно з даними Нацбанку України, за розміром загальних активів на 1 січня 2015 Акцент-банк займав 61-е місце (2,183 млрд грн) серед 158 діючих у країні банків.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас