Кожен третій провайдер - пірат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кожен третій провайдер - пірат

Кримінал
1448
На медіаринку оголосили війну піратам. Вчора в Держслужбі інтелектуальної власності зібралися представники телеканалів, юристи, правоохоронці та медіаексперти ЄС і США.
Вони обговорили катастрофічних масштабів, які набула проблема піратства в Україні, і визначили способи протидії неправомірному використанню об’єктів авторських і суміжних прав, власниками яких є телекомпанії.
До наступу на піратів залучать правоохоронців та громадськість.
Боротьба з піратством в нашій країні йде не так активно, як хотілося б, відзначають учасники телеринку. У 2013 Україна навіть очолила “Список 301”, куди входять країни з найвищим рівнем піратства у світі. І хоча в 2014 році нашу країну виключили з антирейтингу, претензії залишилися – оскільки проблема з інтернет-піратством не вирішена.
Без активної протидії Україна може знову очолити чорний список, упевнені юристи. “Ми активно працюємо над поліпшенням законодавства. Країні необхідний прозорий закон щодо захисту авторського права в інтернеті. Такі кроки дозволять поступово вирішити проблему піратства”, – вважає глава Держслужби інтелектуальної власності Алла Жаринова.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас