Екс-глава Держфінінспекції звинувачує команду Яценюка в масштабній корупції і просить Раду захистити його — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екс-глава Держфінінспекції звинувачує команду Яценюка в масштабній корупції і просить Раду захистити його

Кримінал
2619
Колишній голова Державної фінансової інспекції України (Держфінінспекції) Микола Гордієнко звинувачує уряд Арсенія Яценюка в корупції і заявляє про тиск відносно нього.
“У озвучених мною 7,6 млрд грн корупційних збитків, які встановлені мною за період 2012-2014 рр., близько 3,5 млрд грн корупційних збитків припадає на друге півріччя 2014 року, тобто на період роботи уряду Яценюка”, – заявив Н .Гордієнко на спільному засіданні парламентських комітетів з протидії та запобігання корупції та з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.
Він підкреслив, що ця цифра встановлена в результаті позапланових ревізій, які охоплюють невелику частину фінансової діяльності.
“Після мого першого публічного виступу Арсеній Петрович влаштував проти мене політичні репресії, принизив моє чесне ім’я. Зараз мене переслідують, починають щодо мене кримінальні справи, стежать за мною”, – заявив екс-глава Держфінінспекції.
Н.Гордієнко просить Генпрокуратуру, народних депутатів і суспільство забезпечити чесне розслідування фактів корупції минулого і нинішнього урядів.
“Я також прошу у вас захисту”, – сказав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас