Найважливіші цифри і цитати четверга, 2 квітня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати четверга, 2 квітня

686
Найважливіші цифри і цитати четверга, 2 квітня:
  • Ліквідовано конвертаційний центр з обігом у 1,5 млрд гривень
  • Ціна газу для України на II кв. складає $247,18
  • Німеччина надасть Україні непов’язаний кредит в 500 млн євро
Президент Всеукраїнської громадської організації Ліга Експертів України Світлана Бовсуновська про інвестиції грошей
“Зараз немає сенсу інвестувати в ринок первинної нерухомості, тому що ті забудовники, які завершують об’єкти, добудовують їх на останньому диханні. А нові об’єкти – це величезні ризики. Вони або не починають, або йдуть за ризиковими схемами. Коли є ступор в економіці країни , то така ж ситуація на ринку”.
Міністр фінансів Наталія Яресько про ситуацію в «Дельта банку»
“Насамперед, я не знаю, хто говорив, що ми будемо націоналізувати. Торік Національний банк визнав “Дельта банк” системним, але це не одне і те ж, це не гарантія націоналізації … Дійсно, моєю позицією було те, що не найкращий підхід націоналізувати цей банк в даний час, в цій ситуації в країні”.
Міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин про угоду на купівлю природного газу у РФ з новою ціною
“Ми отримали економічно обгрунтовану ринкову ціну, яка нижча, ніж ціна реверсу з європейських країн. Ця тимчасова угода покриває лише другий квартал. Проте вона не тільки дозволить нам почати накопичувати газ для осінньо-зимового періоду, а й закладе формат відносин у майбутньому”.
Виконавчий директор аналітичної групи Case Ukraine Дмитро Боярчук про дефіцит бюджету України
“Мінфін відзвітував про рекордний дефіцит центрального бюджету – 8,7 млрд грн за січень-лютий 2015 проти 5,3 млрд грн в минулому році. Серед причин такого дефіциту: стрімке зростання витрат на оборону – до 4,1 млрд грн проти 1, 9 млрд грн в минулому році, витрат на обслуговування боргу – до 12,2 млрд грн проти 5,8 млрд грн в минулому році, обмежені можливості скорочення інших програм”.
Директор департаменту реєстраційних питань і ліцензування НБУ Леонід Антоненко про розкриття інформації про власників банків
“У руках регулятора є необхідний арсенал
засобів для того, щоб забезпечити дотримання банками вимог закону. Цей арсенал засобів був задіяний і дав перші плоди. Банк (відмовлявся відкрити інформацію про власників – ред.) вступив на шлях співпраці з регулятором”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас