Вийдемо усі: Незважаючи на заяви МВС, екс-главу ДСНС Бочковського випустили під заставу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вийдемо усі: Незважаючи на заяви МВС, екс-главу ДСНС Бочковського випустили під заставу

Кримінал
1236
Колишнього главу Державної служби надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського випустили з Лук’янівського СІЗО близько 19:00 в середу. Про це повідомляє його адвокат.
За словами адвоката, з ізолятора Бочковський поїхав відразу до лікарні – у нього загострився цукровий діабет і підвищився тиск. Випустили його під заставу в розмірі майже 1,2 млн грн
Раніше заставу було внесено за заступника Бочковського – Василя Стоєцького.
Нагадаємо, 25 березня на засіданні Кабміну в Києві був затриманий голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський, а також його перший заступник Василь Стоєцький. Тимчасово виконуючим обов’язки глави відомства був призначений радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.
28 березня суд підтримав клопотання Генпрокуратури за змістом колишнього голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського під вартою.
Радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко повідомляв у середу (1 квітня), що спроба внести заставу за Сергія Бочковського була заблокована Держфінмоніторингом, які мають таке право, для перевірки законності походження коштів, які збираються внести як заставу.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас