Як новинні сайти розігрували своїх читачів на 1 квітня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як новинні сайти розігрували своїх читачів на 1 квітня

Світ
4779
У Міжнародний день сміху стрічки новинних сайтів не обійшлися без кумедних “фейків”. Від кав’ярні, відкритої Коломойським, до заводу сапфірового скла Apple в Чернівецькій області. Пропонуємо вам підбірку кращих жартів дня.
Коломойський відкрив кав’ярню в Києві
Колишній голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Коломойський відкрив кав’ярню в Києві. Урочиста церемонія відкриття пройшла в середу в Києві. Про це повідомило інформаційне агентство “Українські новини”.
Кав’ярня розташована за адресою Несторівський провулок 4, напроти офісу найбільшої нафтовидобувної компанії “Укрнафта”.
“За чашечкою кави можна вирішити будь-які питання й усунути непорозуміння між всіма гілками влади в Україні, тому нова кав’ярня сприятиме стабілізації життя в країні”, – сказав Коломойський під час відкриття.
З його слів, першим клієнтом закладу став депутат Верховної Ради від фракції “Блок Петра Порошенка” Мустафа Найєм.
При цьому на вході в кафе висить табличка з написом: “Адміністрація закладу залишає за собою право без пояснення причини відмовити в обслуговуванні відвідувачам закладу, (депутатові Верховної Ради Сергію) Лещенку й (журналісту “Радіо “Свобода” Сергію) Андрушку вхід заборонено”.
Марк Цукерберк відвідає Україну
Один із засновників соціальної мережі Facebuk Марк Цукерберк відвідає Україну, повідомляють джерела, близькі до Цукерберка. За їх даними, візит заплановано на червень 2015 року, пише РБК-Україна.
“Цукерберк відвідає Одесу і Дніпропетровськ. В Одесі він зустрінеться з місцевими галеристами і рестораторами, в тому числі – з Савелієм Лидкіним”, – сказало одне з джерел.
У Дніпропетровську заплановано зустріч американського IT-гуру з екс-губернатором Ігорем Коломойським. “Чисто побазарити”, – уточнило мету зустрічі Цукерберка з екс-губернатором джерело в оточенні гостя.
Нагадаємо, Facebook планує ввести в Африці безкоштовний Інтернет.
ПриватБанк надасть можливість українцям укладати шлюб у відділеннях банку
З 1 квітня ПриватБанк надасть можливість українцям укладати шлюб в електроному вигляді та проводити урочисті церемонії укладання шлюбу у відділеннях банку, повідомила прес-служба фінустанови.
Як повідомив 1 квітня заступнік голови правління банку Дмитро Дубілет, така послуга для клієтів ПриватБанку буде безкоштовною. Щоб замовити укладання шлюбу в ПриватБанку, достатньо зареєструватися у онлайн-банку Приват24, а підтвердити згоду на одруження за допомогою SMS-пароля на фінансовий телефон клієнта.
“Однією з найбільш масових послуг Мін’юсту є реєстрація шлюбу. Тепер українці зможуть одружуватися через Приват24 і у відділеннях ПриватБанку. Пілотний проект запускається у Дніпропетровській і Львівській областях вже в цьому місяці, а повноцінний запуск на всю країну проводимо до кінця літа, – відзначив Дмитро Дубілет. – Підпис міністра юстиції Павла Петренка було отримано вчора, дякую, Павло Дмитрович, за відкритість до інновацій!”.
Підтвердження про згоду подружжя фіксується через SMS-пароль на фінансовий номер телефону. Підписи свідків проводяться також через SMS-пароль. У разі необхідності, співробітники відділення можуть стати свідками урочистої події. Свідоцтво про шлюб надсилається за вказаною адресою кур’єром протягом декількох днів.
Apple побудує в Україні фабрику з виробництва сапфірового скла
Фабрику з виробництва сапфірового скла побудують в Чернівецькій області, написав Forbes.ua у своїй статті.
Виданню буцімто вдалося отримати інсайдерську інформацію від близького до компанії джерела, згідно з якою Тім Кук планує перенести виробництво сапфірового скла в Україну. Ініціатором рішення виступив не хто інший, як Стів Возняк, який і запропонував Тіму Куку ідею відкриття фабрики в Україні після презентації Spring Forward 9 березня, де один із засновників компанії і зустрівся з нинішнім главою Apple.
Кілька хвилин тому авіаносець США “Гаррі Трумен” зайшов у Львівський морський порт…
Кілька хвилин тому авіаносець США “Гаррі Трумен” зайшов у Львівський морський порт. З такою шокуючою новиною виступила “Диванна сотня”. Як доказ присутності американських військових на українській території та існування морського порту у Львові зокрема, читачам запропонували знімок зі спутника.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас