Липецьку фабрику "Рошен" заблокував ОМОН — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Липецьку фабрику "Рошен" заблокував ОМОН

Світ
1833
Входи і виходи на липецькій фабриці “Рошен” з ранку в середу блоковані співробітниками ОМОН, повідомляє кореспондент “Інтерфаксу”.
Біля будівлі “Рошен” на вулиці Доватора порожньо. За огорожею видно автобус, в якому прибули правоохоронці.
Генеральний директор фабрики Костянтин Вахонін коментувати ситуацію не став, переадресувавши всі питання правоохоронним органам, які в свою чергу також відмовилися від коментарів.
“Ми не уповноважені нічого говорити з цього приводу. Що стосується липецької поліції, то вона лише займається охороною громадського порядку на прилеглій території”, – заявила “Інтерфаксу” керівник прес-служби УМВС по регіону Наталія Маслакова.
При цьому вона не підтвердила, але і не спростувала інформацію, що з’явилася в деяких ЗМІ інформацію про те, що на фабриці “Рошен” працюють співробітники московських ОМОН і УЕБіПК.
Корпорація Roshen, один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, включає в себе Київську, Маріупольську (Донецька обл.), Кременчуцьку (Полтавська обл.) І дві Вінницькі кондитерські фабрики, масломолочний комбінат “Бершадьмолоко”, Літинський племзавод (обидва – Вінницька обл. ), Липецьку фабрику “Рошен” (РФ) і Клайпедську кондитерську фабрику (Литва).
Власник корпорації Петро Порошенко заявляв про намір продати свій бізнес після вступу на посаду президента України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас