У ДАІ представили головного реформатора Державтоінспекції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ДАІ представили головного реформатора Державтоінспекції

Світ
1626
Заступник міністра внутрішніх справ України Тигран Авакян представив особовому складу Департаменту ДАІ нового заступника начальника Владислава Криклія, який безпосередньо буде здійснювати реформування Державтоінспекції. Про це повідомили в прес-службі Департаменту ДАІ МВС України.
“Криклій буде займатися реформуванням зокрема центрів надання адміністративних послуг та впровадження електронних систем в сферу безпеки дорожнього руху. Начальник Департаменту Державтоінспекції Анатолій Сіренко оголосив присутнім наказ, пообіцяв своєму заступнику підтримку і висловив сподівання, що керівництво МВС буде підтримувати службу на шляху до реформування”, – розповіли в прес-службі.
Криклій, який є державним службовцем 9-го рангу, подякував за довіру керівництво МВС і висловив надію на допомогу кожного працівника.
Нагадаємо, основною ідеєю реформи є об’єднання ДАІ та ППС в єдину патрульну службу. Для роботи набирають співробітників на конкурсній основі, де враховуються, як особисті якості претендента, його інтелектуальні можливості, так і фізична підготовка і вік до 35 років.
У Києві нова патрульна служба повинна почати роботу в липні, а незабаром і в інших великих містах України, далі поширитися на інші населені пункти.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас