Збільшилися витрати на президентські прийоми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Збільшилися витрати на президентські прийоми

Казна та Політика
1545
Державне управління справами (ДУСя) 23 березня уклало угоду з підприємством “Гарант-сервіс” на обслуговування і забезпечення продуктами харчування на суму 1,7 млн грн. Про це пишуть “Наші гроші”, посилаючись на інформацію Вісника держзакупівель.
За окремими замовленнями протягом 2015 року “Гарант-Сервіс” буде обслуговувати заходи та офіційні прийоми за участю президента України Петра Порошенка. Договори на ці послуги з “Гарант-сервіс” укладають щорічно.
Підприємство кожен раз отримує замовлення без відкритих торгів, оскільки воно спеціально створене для забезпечення організації харчування та торговельного обслуговування працівників Адміністрації президента, Кабінету міністрів, Верховної ради, Держуправсправами, РНБО та інших державних органів, а також органів, апаратів, створених для здійснення їх повноважень, організації обслуговування офіційних і представницьких заходів.
Меню таких заходів в “Віснику державних закупівель” ніколи не публікується. За часів президента Віктора Януковича підприємству “Гарант-сервіс” на прийоми щорічно виділялося від 2,12 до 2,45 млн грн.
У 2014 році сума закупівель склала 1,4 млн грн, що менше нинішньої на 17%. Вартість президентських прийомів виросла менше, ніж на розмір інфляції, яка в 2014 році склала майже 25%.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас