"Нафтогаз" підтримує пропозицію Єврокомісії продовжити дію "зимового пакета" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" підтримує пропозицію Єврокомісії продовжити дію "зимового пакета"

Енергетика
268
НАК “Нафтогаз України” вітає пропозицію Єврокомісії про продовження дії угоди, погодженої українською, російською сторонами та Єврокомісією в ході тристоронніх переговорів у Брюсселі 31 жовтня 2014 (так званого “зимового пакета”), до кінця наступного осінньо-зимового періоду.
“На підтримку цієї пропозиції і з метою забезпечення співробітництва між компаніями, Нафтогаз направив ВАТ “Газпром” лист, в якому запропонував розглянути можливість продовження дії“зимового пакета”, – йдеться в повідомленні української компанії в понеділок.
Згідно з ним, 27 березня українська сторона отримала від віце-президента Єврокомісії пана Мароша Шевчовича лист, в якому йдеться про його пропозицію російській стороні залишити в дії поточний механізм ціноутворення на російський газ, що поставляється “Газпромом” для українських споживачів.
М.Шевчович також повідомив українській і російській стороні про готовність Єврокомісії провести тристоронню зустріч у Брюсселі в середині квітня.
“Нафтогаз” підтверджує готовність взяти участь у такій зустрічі для обговорення зазначених пропозицій “, – зазначає українська компанія.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас