Знову влада міняється: Коломойський більше не губернатор, слідом за ним йде і Корбан — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Знову влада міняється: Коломойський більше не губернатор, слідом за ним йде і Корбан

Світ
5678
Заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Геннадій Корбан подав у відставку слідом за Ігорем Коломойським, написав на своїй сторінці у Фейсбуці народний депутат Борис Філатов.
“Корбан також пішов у відставку”, – повідомив Б.Філатов.
Депутат зазначив, що звільнення І. Коломойського “пройшло максимально коректно”.
Крім того, Б.Філатов переконаний, що всі справи будуть передані в.о. голови Дніпропетровської обладміністрації Валентину Резниченку в максимально комфортному режимі.
Він також повідомив, що в суботу відбудеться мітинг-концерт “За Єдину Україну”. “На мітингу буде заслухано річний звіт команди І. Коломойського. Будуть присутні народні депутати, лідери громадської думки, добровольці, волонтери, новий губернатор”, – написав Б.Філатов.
Як повідомлялося, напередодні президент України Петро Порошенко задовольнив прохання І. Коломойського про відставку з посади голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації. “Відповідний указ глава держави підписав під час зустрічі з ним”, – повідомила прес-служба президента.
В. о. голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації буде призначений Валентин Резніченко, який в даний час очолює Запорізьку обласну державну адміністрацію.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас