Троє чиновників вимагали $350 тис. за приватизацію земельної ділянки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Троє чиновників вимагали $350 тис. за приватизацію земельної ділянки

Кримінал
1003
Голова земельної комісії, депутат Красилівської сільради Броварського району, а також представник місцевої «самооборони» підозрюються прокуратурою Київської області у вимаганні $ 350 тис. в якості плати за приватизацію земельної ділянки площею 14 гектарів
Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області. Зазначені особи підозрюються в порушенні ч. 4 ст. 368 КК України (одержання хабара службовою особою).
За клопотанням прокуратури Київської області, Шевченківським районним судом м.Києва голові земельної комісії та представнику «самооборони» обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, а депутату сільської ради – домашній арешт.
Як відомо, 20 березня цього року зазначені посадові особи були затримані правоохоронцями Київської області при отриманні частини хабара в розмірі 2,5 млн грн.
Нагадаємо, 16 березня спецпідрозділ УСБУ затримав старшого оперуповноваженого з особливо важливих справ оперативного управління ГУ ДФСУ в Запорізькій області на отриманні хабара в розмірі 10 тисяч доларів.
А сьогодні, 23 березня, був затриманий керівник координаційної групи при одному з секторів штабу АТО після отримання неправомірної вигоди за оформлення перепусток у Донецькій області.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас