Міністерство інформполітики не отримало ані копійки від держави, - Стець — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністерство інформполітики не отримало ані копійки від держави, - Стець

Казна та Політика
116
Міністерство інформаційної політики за час своєї діяльності не витратило ані копійки державних коштів, стверджує міністр інформаційної політики Юрій Стець.
“На сьогодні жодної копійки на фінансування міністерство не отримувало”, – сказав Ю.Стець сказав на брифінгу в Кабінеті міністрів, присвяченому 100 дням роботи уряду.
Він також повідомив, що створення сайту здійснювалося за рахунок волонтерської допомоги, а інші реалізовані міністерством проекти – за рахунок недержавних коштів.
“Якщо когось цікавить – зарплату ми також не отримували. Та й, в принципі, не збираємося”, – сказав міністр.
Крім того, Ю.Стець запевнив, що протягом місяця в зоні АТО буде забезпечена трансляція більшості українських телеканалів за допомогою встановлених передавачів.
“Мій радник Олександр Бригинець сьогодні знаходиться там (у Донецькій області – ІФ) і я думаю, що протягом місяця всі дев’ять передавачів будуть встановлені”, – сказав міністр.
Він поінформував, що українська сторона купила за символічний $1 дев’ять передавачів з Польщі, триває напрацювання сертифікації таких же передавачів з країнами Балтії, а також є відповідні домовленості про поставку передавачів із США.
Ю.Стець повідомив, що на даний час в окупованому Донецьку транслюються українські телеканали “Україна”, “1 + 1”, “5 канал”, “Еспресо” і “Радіо 24”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас