Парламенту рекомендують прийняти законопроекти про електронну комерцію і про ломбарди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Парламенту рекомендують прийняти законопроекти про електронну комерцію і про ломбарди

Казна та Політика
753
Комітет Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності на засіданні 17 березня ухвалив рішення рекомендувати парламенту прийняти в цілому законопроект про електронну комерцію в другому читанні і в цілому (№0957) і в першому читанні законопроект про ломбарди і ломбардну діяльність (№1800), повідомила прес-служба комітету.
“У нас дві мети: перша – спростити умови ведення бізнесу в інтернеті, друга – захистити права споживачів за рахунок єдиних і прозорих правил гри. Їх поєднання дозволить стимулювати розвиток бізнесу в нашій країні за допомогою сучасних інструментів і технологій”, – наводиться в повідомленні коментар до законопроекту про електронну комерцію голови комітету Сергія Рибалки.
Відносно законопроекту про ломбарди комітет рекомендував врахувати деякі пропозиції до другого читання, зокрема, Нацкомфінпослуг та Головного науково-експертного управління парламенту.
С.Рибалко зазначив, в даний час сектор ломбардної діяльності не врегульовано на законодавчому рівні, хоча в Україні на осінь минулого року діяло майже 500 ломбардів та понад 4,5 тис. Їх відокремлених підрозділів.
Як повідомлялося, законопроект про електронну комерцію був прийнятий у першому читанні 3 червня 2014.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас