Кабмін призначив уповноваженого з управління держборгом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін призначив уповноваженого з управління держборгом

Казна та Політика
194
Кабінет міністрів призначив Віталія Лісовенка урядовим уповноваженим з питань управління державним боргом. Про це йдеться у розпорядженні Кабінету міністрів № 205-р від 13 березня.
Раніше Лісовенко працював на посаді заступника міністра фінансів.
Урядового уповноваженого з питань управління державним боргом урівняли за умовами оплати праці, матеріально-побутового та іншого забезпечення до посади заступника міністра.
Урядовий уповноважений підпорядковується міністрові фінансів.
На уповноваженого покладається виконання завдань з питань управління державним боргом. Ця посада вводиться в межах граничної чисельності працівників Мінфіну.
Урядовий уповноважений підпорядковується міністрові фінансів.
Основними завданнями урядового уповноваженого з управління держборгом є підготовка пропозицій щодо поліпшення структури держборгу, в тому числі шляхом вчинення відповідних правочинів з державним боргом, включаючи обмін, випуск, купівлю, викуп та продаж державних боргових зобов’язань.
Крім того, завданням уповноваженого є підготовка та участь у проведенні переговорів з кредиторами України з питань управління держборгом.
Урядовий уповноважений має право брати участь, з правом дорадчого голосу, в засіданнях Кабміну під час розгляду питань, що належать до його компетенції.
Посаду урядового уповноваженого вводиться в межах граничної чисельності працівників Міністерства фінансів.
Уповноважений має бланк з найменуванням своєї посади.
Урядовий уповноважений з управління держборгом за умовами оплати праці, матеріально-побутового та іншого забезпечення прирівняний до посади заступника міністра.
Організаційне, інформаційне та матеріально-технічне забезпечення діяльності уповноваженого здійснює Мінфін.
Як повідомляло агентство, раніше Кабмін звільнив від обов’язків заступників міністра фінансів Дениса Фудашкіна, Володимира Матвійчука та Віталія Лісовенка.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас